Løste opgaver - nogle af dem ...

Vi er stolte af vores håndværk

Hos Havnens Maskinværksted Stubbekøbing har vi fornemmelsen af at vi laver alt. Det er nemlig rigtig tit, vi stilles en opgave som ikke er løst tidligere, og hvor andre har givet op. Den klarer vi. 

Vi udfører naturligvis også de helt gængse opgaver som svejsearbejde, opgaver ved drejebænk samt reparation og service af bådmotorer.  Derudover er vi autoriseret forhandler af de højtydende Mercury bådmotorer og har altid reservedele på lager.

Vi er med andre ord så stolte af vores håndværk, at vi meget gerne viser det frem.

Netop fordi vi ikke “bare” er et maskinværksted, men en sammentømret enhed af smede, maskinarbejdere og bådmekanikere, har vi mulighed for at løse en lang række opgaver, der ofte kræver en kombination af netop disse kompetencer.

Nedenstående vises et lille udsnit af vores mange opgaver, hvor vi nåede at tage et billede, før kunden fik sin ordre tilbage.

Vi løser opgaver for virksomheder såvel som for private, og lægger vægt på tilfredse kunder, – hver gang!

Vi laver alt, – miraklerne tager blot lidt længere tid.

3" Lænsepumpe med elmotor

Lænsepumpe til ralsugning sat op med 7,5 kW 400V elmotor. Konstrueret efter kundens specifikationer og behov.

Stiksugefod med spulerør

22″ Stiksugefod påmonteret 6″ spulerør til ralsugning. Specielfremstillet i henhold til kundespecifikke krav.

Bøjningssæt til kulisse

Bøjningssæt med plade til at montere på kulisse på skibssiden til ral/grus produktionsskib. Konstrueret så den kan kører i et slædespor på skibssiden

Her har vi undertiden gang i det rigtig tunge jern. Vi renoverer f.eks. sugefod, fremstiller rotor & påsvejser nav til sand og ralsugningsskibe.