Smedearbejde

smedearbejde udføres af smed der svejser metal

Smede & Smedearbejde

Vores smede har været i faget med smedearbejde i mange år, og lægger vægt på at skabe den rigtige løsning for dig og yde professionel rådgivning ved alt smedearbejde. Er dit smedeprojekt mere komplekst, får du naturligvis den sparring, du har brug for. Med vores mange års erfaring indenfor smedearbejde får du en præcis og konkret vurdering af dit smedeprojekt indeholdende løsningsforslag, samt et uforpligtende tilbud på vores smedearbejde.

Maskinkonstruktioner

Vores smedearbejde vil altid være kendetegnet ved høj kvalitet, og vores smede vil altid inddrage dig i beslutninger og overvejelser som har betydning for dit smedeprojekt. Vi gør en dyd ud af at levere et stykke arbejde der lever op til dine behov, og som holder mange år frem i tiden. 

På vores maskinværksted kan vi bygge forskellige former for maskinkonstruktioner, eller udføre reparationer på eksisterende stål- og smedekonstruktioner. Når det kommer til smedearbejde er vi specialister hos HMS og tager gerne specialopgaver ind.

Kontakt os her vedrørende smedearbejde.

Kreativt smedearbejde

Mangler du hjælp med smedearbejde til en opgave i metal til virksomheden, hjemmet eller haven, så kan vi hjælpe. Kom med en tegning, idé eller et billede, og lad os finde en løsning i fællesskab. Har du behov for rådgivning, tilbyder vi dig professionel hjælp ud fra vores mange års erfaring med smedearbejde.

Havnens Maskinværksted i Stubbekøbing har professionelle smedarbejdere, der har mange års erfaring indenfor smedearbejde. Vi hjælper dig med dit projekt til maskinkonstruktioner eller andre kreative løsninger i metal til virksomheden, hjemmet eller haven. Du får sparring med professionelle smedearbejdere gennem forløbet samt præcis og konkrete løsningsforslag til netop dit projekt. Vi tilbyder også professionel rådgivning indenfor vores erfaring med smedearbejde.

Kontakt os her for mere info

 

Smed svejser i værksted og udfører smedearbejde