Autoriseret Mercury forhandler

• Bådmekaniker • Salg/montering af bådmotorer • Kørende servicevogn • Salg af reservedele og bådudstyr • Montering af bådudstyr

Bådmekanikere og salg af påhængsmotorer

Autoriseret Mercury forhandler

Bådmekaniker med lang erfaring hos Havnens Maskinværksted Stubbekøbing

Reparation af bådmotor

Specialister i påhængsmotorer
Hos Havnens Maskinværksted i Stubbekøbing er vi specialister i reparation og vedligehold af  påhængsmotorer. Vores bådmekanikere har lang erfaring og holdes konstant opdateret med alle nyheder indenfor dette felt.

Vi udfører service på alle anderkendte mærker, har et fornuftigt lager af bådmotorolie, alle de gængse reservedele og er ydermere autoriseret forhandler af Mercury.

Mercury forhandler

Mercury forhandler
At være autoriseret Mercury forhandler betyder at vores bådmekanikere har gennemført specialiserede Mercury kurser, og er opdaterede på hver enkelt lille bid mekanik i din Mercury motor, uanset størrelse. Det betyder også at vi altid har et fornuftigt lager af reservedele, så vi kan servicere din bådmotor hurtigt og effektivt. 

Salg af Mercury motorer
Vi sælger og monterer også Mercury påhængsmotorer, og vejleder gerne hvilken størrelse og benlængde, der passer præcist til din båd. 

Mercury påhængsmotor
Dygtig bådmekaniker hos Havnens Maskinværksted Stubbekøbing

Servicevogn og vinterservice

Servicevogn
Vores udekørende servicevogn klarer langt de fleste opgaver på stedet. Det betyder at ligger du i en havn med motorstop, kører vores dygtige bådmekaniker gerne ud og løser problemet på stedet, såfremt det er muligt.

Vinterservice af bådmotor
Vi sørger gerne for at din bådmotor er helt klar til sæsonstart, og tilbyder derfor vinterservice af bådmotoren. Vinterservice er en grundig gennemgang af motoren, inkl. udskiftning af olie, oliefiltre og øvrige sliddele

Montering af bådudstyr

Det kan være  en udfordring at montere bådudstyr, men ikke for vores bådmekaniker. Vi monterer hurtigt og effektivt, så du kan nyde tiden på vandet.

Montering af bådudstyr
Svejseopgaver på Havnens Maskinværksted Stubbekøbing

Svejseopgaver og bådreparation

Vores dygtige smede har styr på reparation af metaludstyret ombord, og klarer stort set alle opgaver, så du kan komme hurtigt på vandet igen.

Det er endnu en af fordelene når du handler hos Havnens Maskinværksted i Stubbekøbing. Her får du en full service oplevelse på din båd.