Maskinarbejde

maskinarbejde udføres hos HMS på Falster

Maskiner og Maskinarbejde

Vi udfører reparationer og konstruktioner til både indendørs- og udendørsbrug. Konstruktionerne er holdbare og slidstærke, som passer til vind og vejr. Vores maskinarbejde kendetegnes ved en høj gedigen kvalitet, leveret til tiden. 

Har du behov for at få udført maskinarbejde, måske en specialopgave eller et produkt efter helt bestemte mål? Du kan være sikker på, at vi finder en løsning, der opfylder dine behov og ønsker. Alt maskinarbejde produceres normalt på vores eget værksted, men det er også muligt, at løse en opgave direkte på stedet.

Professionelt Maskinarbejde

Havnens maskinværksted på Falster er kendetegnet ved en høj grad af professionalisme når det kommer til udførsel af maskinarbejde. Vores smede er veluddannede og vi udfører alle former for smede- og stålkonstruktioner. Vi har herudover mange års erfaring med maskinarbejde i forbindelse med reparation af skibe, og ralsugningsanlæg. Vi udfører jævnligt maskinarbejde med fokus på etablering af nye rør og galger hertil. 

Kontakt os gerne her hvis du har spørgsmål til maskinarbejde, en specifik opgave, eller mulige specialløsninger. 

Traktorer, landbrugs- og entreprenørredskaber

Hos HMS udfører vi hurtige reparationer og generelt maskinarbejde – så du kan komme videre.

Vi udfører reparationer på skovle, grabber m.m. og andet mekanisk arbejde i metal. Vores smede og maskinarbejdere er professionelle og udfører alle reparationer efter højeste kvalitetskrav. 

Havnens maskinværksted står altid klar til at give dig et tilbud på dit maskinarbejde. Kontakt os her i dag!

maskinarbejde udføres hos HMS på Falster
maskinarbejde udføres hos HMS på Falster

Slagteri- og staldinventar

Som erfarne maskinarbejdere smede og maskinværksted generelt, kender vi udfordringerne og kan levere tilpassede løsninger til slagteri og stald inventar.

Vi udfører reparationer og udskiftning af dit staldinventar, samt generelt maskinarbejde på dine landbrugsmaskiner. Vi går altid op i at levere den højeste kvalitet og gode løsninger til alle vore kunder. 

Kontakt os gerne vedrørende andre montageopgaver – der er en stor sandsynlighed for, at vi kan hjælpe!