Smedearbejde

smedearbejde - smedearbejder der smeder metal

Maskinkonstruktioner

Vores medarbejdere har været i faget med smedearbejde i mange år, og vi lægger vægt på at skabe den rigtige løsning for dig og yde professionel rådgivning. Er dit projekt mere komplekst, får du naturligvis den sparring, du har brug for. Med vores mange års erfaring får du en præcis og konkret vurdering af dit projekt indeholdende løsningsforslag samt et uforpligtende tilbud på vores smedearbejde.

Kreative konstruktioner

Mangler du hjælp med smedearbejde til en opgave i metal til virksomheden, hjemmet eller haven, så kan vi hjælpe. Kom med en tegning, idé eller et billede, og lad os finde en løsning i fællesskab. Har du behov for rådgivning, tilbyder vi dig professionel hjælp ud fra vores mange års erfaring med smedearbejde.

smedearbejde - smedearbejder der smeder metal

Havnens Maskinværksted i Stubbekøbing har professionelle smedarbejdere, der har mange års erfaring indenfor smedearbejde. Vi hjælper dig med dit projekt til maskinkonstruktioner eller andre kreative løsninger i metal til virksomheden, hjemmet eller haven. Du får sparring med professionelle smedearbejdere gennem forløbet samt præcis og konkrete løsningsforslag til netop dit projekt. Vi tilbyder også professionel rådgivning indenfor vores erfaring med smedearbejde.